• NBA
  • Posted

Διαφορετικό επίπεδο η Ιντιάνα

Οι περισσότεροι περίμεναν ότι η σειρά της Ιντιάνα με την Ατλάντα θα είναι αμφίρροπη, όμως μέχρι τώρα οι Πέισερς κάνουν πάρτι, καθώς προηγούνται με 2-0. Ο δεύτερος αγώνας εξελίχθηκε σε νέο «περίπατο» και το τελικό 113-98 τα λέει όλα.

Το συγκρότημα του Φρανκ Βόγκελ έχει κυριαρχήσει μέχρι στιγμής απόλυτα σε όλους τους τομείς και δεν έχει δυσκολευτεί σε καμία στιγμή των δύο πρώτων αναμετρήσεων. Στον αντίποδα τα «γεράκια» μοιάζουν εκτός τόπου και χρόνου και θα πρέπει να ανασυνταχθούν και να εμφανίσουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια αν δεν θέλουν να αποχαιρετήσουν χωρίς καν να έχουν παλέψει τα πλέι οφ.

Λίγο πριν το τζάμπολ ο Πολ Τζορτζ πήρε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ. Στη συνέχεια απλά απέδειξε ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους. Οι 27 πόντοι και τα οκτώ ριμπάουντ είναι ενδεικτικά της αξίας του κι άπαντες έχουν ξεχάσει εξαιτίας του την πολύ σημαντική απουσία του Ντάνι Γκρέιντζερ. Από κοντά και ο Τζορτζ Χιλ (23 π.).

Οι Χοκς δεν είδαν κάποιον παίκτη να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, με τον Ντέβιν Χάρις να προσπαθεί με 17 πόντους και τον Τζος Σμιθ να προσθέτει 16, αλλά σε μόλις 19 λεπτά συμμετοχής, εξαιτίας των γρήγορων φάουλ που χρεώθηκε.

Ιντιάνα Πέισερς (Φρανκ Βόγκελ): Τζορτζ 27 (1), Ουέστ 7, Χίμπερτ 15, Στέφενσον 4, Χιλ 22 (4), Χάνσμπροου 5, Γκριν 15 (3), Όγκουστιν 8 (2), Πέντεργκραφ 8, Γιανγκ, Χάνσμπροου Μπ., Τζόνσον, Μαϊνμί 2

Ατλάντα Χοκς (Λάρι Ντρου): Κόρβερ 9 (3), Σμιθ 16 (1), Χόρφορντ 13, Χάρις 17 (2), Τιγκ 16, Τζόνσον 4, Στίβενσον 3 (1), Τζόουνς 2, Πετρό 4, Σκοτ 4, Τζένκινς, Μακ 5 (1), Τόλιβερ 5 (1)