Φοβερός ο Σακίλ και ως... DJ! (vid)

099

Σακίλ Ο' Νιλ, ο ένας και ο... μοναδικός! Αυτή τη φορά ο «Σακ» έδειξε το ταλέντο του και από τη θέση του DJ! Kαι πραγματικά τα... σπάει!

Ο Γιαννάκης βραβεύτηκε στην Αμφίκλεια

amfikleia giannakis

Στην Αμφίκλεια βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος του τοπικού Άρη και τιμήθηκε πριν από το φιλανθρωπικό αγώνα, για την προσφορά του στο άθλημα και το ήθος του.

Ο Ψινάκης πιο...ψηλός από τον Αργύρη

kabouris psinakis

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, συναντήθηκε με τον Αργύρη Καμπούρη, τον παίκτη που με τις δύο βολές στο τέλος, έστειλε το ’87 την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

«Ας ευχηθούμε όλοι να περιμένει κορίτσι ο Σπανούλης»

span olympia

Σημείο αναφοράς για όλους στην Κωνσταντινούπολη είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι το πρόσωπο με την μεγαλύτερη λάμψη σ’ αυτό το φάιναλ φορ και πάνω του είναι συνεχώς συραμμένα όλα τα ΜΜΕ.

Μία όμορφη εκδήλωση στο Αττικό Άλσος (pics)

alsos1

Η πρωτοβουλία του Νίκου Λινάρδου και του Μιχάλη Ρωμανίδη, να διοργανώσουν στο Αττικό Άλσος τουρνουά μπάσκετ με συμμετοχή έξι ομάδων παμπαίδων και να προσκαλέσουν συμπαίκτες τους στην «χρυσή» Εθνική ομάδα του 1987, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το σεμινάριο προπονητών του ACS (pics)

acs subotits

Με την πεποίθηση ότι και το επόμενο διεθνές σεμινάριο προπονητών, σε ένα χρόνο, θα έχει εξίσου ενδιαφέρον με αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γήπεδο του ACS, οι συμμετέχοντες προπονητές, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σούμποτιτς: «Περισσότερη έμφαση στα βασικά»

subotic2

Το 8ο διεθνές σεμινάριο προπονητών που διοργανώνει το Αμερικάνικο Σχολείο (ΑCS) αρχίζει αύριο (Σάββατο 22/4) στις αθλητικές του εγκαταστάσεις και προσκεκλημένοι για να διδάξουν είναι: