Καρδιοχτύπησαν αλλά νίκησαν οι έφηβοι

ellas oukrania tsirogiannis

Tα εύκολα δύσκολα έκανε η Εθνική ομάδα απέναντι στην Ουκρανία και καρδιοχτύπησε στο τέλος. Τελικά επικράτησε με 77-73 και αύριο θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, διεκδικώντας τη 13η θέση  από τη Φινλανδία που κέρδισε εύκολα τη Βοσνία (79-55)

Μεθυσμένη... πολιτεία η Νίκαια για την άνοδο στην Α2! (vids)

22 1

Πάρτι ανόδου στην Α2 έστησε ο Ιωνικός Νικαίας στο κλειστό του Πλάτωνα αφού επικράτησε  επικράτησε του ΚΑΟ Κορίνθου με 106-80, για την προτελευταία (29η) αγωνιστική στην Β' Εθνική «κλειδώνοντας» την άνοδο.

Ο Ευαγγελίτσης ανέλαβε τον Προμηθέα και θέλει να τον οδηγήσει ψηλά!

evag

Μετά την πετυχημένη του πορεία στις ακαδημίες του Προμηθέα Χαλανδρίου, ο Μάικ Ευαγγελίτσης πραγματοποίησε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού αποτελεί πλέον τον head coach της ανδρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Β' ΕΣΚΑ.

Ο Προμηθέας νικητής στο ντέρμπι με τον Άρη

olympiakos irakleio

Ο Προμηθέας ήταν ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων που γίνεται στη Χερσόνησο της Κρήτης. Στον κυριότερο αγώνα της ημέρας επικράτησε του Άρη, ύστερα από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι.

Ο Κρανιάς έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού (vid)

kranias

Με τρίποντο του Κώστα Κρανιά στην εκπνοή του αγώνα, ο Πρωτέας Βούλας νίκησε στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ, τον αήττητο Ολυμπιακό (67-66) και μοιράζονται τώρα την πρώτη θέση. Ο αγώνας έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και κρίθηκε στην τελευταία επίθεση, με το γεμάτο από αυτοπεποίθηση τρίποντο του Κρανιά, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Καστοριά.

Ο Πρωτέας πήρε τη ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου, που ήταν και η μοναδική για την ομάδα της Βούλας. Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τότε στην παράταση με 90-82 και διατηρεί το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

 Δείτε την τελευταία επίθεση του Πρωτέα στον χθεσινό αγώνα

Ασταμάτητος ο Ιωνικός

images

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στους δύο ομίλους της Β΄ Εθνικής, μετά τους αγώνες της 8ης ημέρας. Ο Ιωνικός Νικαίας συνέχισε την αήττητη πορεία του, με νίκη - "κατοστάστάρα" επί του Κορωπίου, ενώ στο όμιλο του βορά ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης επικράτησε εκτός έδρας των Μαχητών.

Σούπερ έκπληξη στα Ιλίσια

images

Τελικά δεν θα περιμένουν ο Ηλυσιακός και το Αιγάλεω την μεταξύ τους συνάντηση σε δύο εβδομάδες (27/11) για να αποχωριστούν από την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ.

"Καθάρισε" ο Φώτσης

 

logo eska

Όταν τα πράγματα θα δυσκολεύουν για τον Ηλυσιακό, τότε ο Αντώνης Φώτσης θα αναλαμβάνει να δώσει λύσεις. Όπως έγινε και στον αγώνα εναντίον του Τυφώνα, ο διεθνής παίκτης πέτυχε 14 πόντους με τέσσερα τρίποντα.