Με... φόρα και «ξεκούραστος» στη Μπολόνια

Papappetrou Eurokinissi

Με τον Εργκίν Αταμάν να «ξεκουράζει» τους «βασικούς» και να ανοίγει το rotation ενόψει του αγώνα με την Βίρτους στην Μπολόνια, ο Παναθηναϊκός AKTOR διέλυσε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και μπροστά σε 7.000 φιλάθλους τον Προμηθέα Πάτρας με 93-62.

Αταμάν: «Ο Παπαπέτρου έδειξε έτοιμος να μπει στο rotation στην EuroLeague»

ataman eurokinissi 3

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Προμηθέα Πατρών πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βίρτους στην Μπολόνια και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Κόουτς του Μήνα για τον Μάρτιο στο BCL o Σπανούλης

spanoulis eurokinissi

Το Περιστέρι bwin ολοκλήρωσε το μεγάλο comeback εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League και ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχτηκε Προπονητής του Μήνα τον Μάρτιο.

Το πρόγραμμα του γ' γύρου στην Basket League

5991506 1

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων γύρων, η Stoiximan Basket League ετοιμάζεται για την... β' φάση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Κυριακάτικη... βόλτα στην Πάτρα για τον Ολυμπιακό

peters intime

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ εύκολο έργο στην Πάτρα στην 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και επικράτησε με άνεση του Απόλλωνα (63-93) προτού ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν.

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα ο Κολοσσός

kolossos 4

Ο Κολοσσός επικράτησε του Αμαρουσίου με 89-85, πάτησε προσωρινά στην έκτη θέση και περιμένει το αποτέλεσμα του Καρδίτσα-ΠΑΟΚ για να δει αν θα διατηρήσει τη θέση του.