• NBA
  • Posted

Μήνυση στον Ρόουζ από οπαδό που πάχυνε!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά πάει στις ΗΠΑ! Ένας οπαδός του Σικάγο υπέβαλλε μήνυση κατά του Ντέρικ Ρόουζ και υποστηρίζει ότι ο τραυματισμός και η απουσίατου σούπερ σταρ των Μπουλς του δημιούργησε πνευματική σύγχυση και αύξηση βάρους.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Μάθιου Τόμσον δεν μπορεί να πιστέψει ότι καθ’ ολη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Ρόουζ δεν έχει πατήσει το πόδι του σε παρκέ για επίσημο αγώνα των «ταύρων». Ο γκαρντ της ομάδας του Τομ Θίμποντο έπαθε στον πρώτο γύρο των περσινών πλέι οφ ρήξη χιαστών και δεν έχει καταφέρει να επανέλθει.

Ο ίδιος είναι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος άλλος που έχει λυπηθεί ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα λοιπόν με τον Τόμσον η απουσία του Ρόουζ από τους αγώνες του Σικάγο του έχει αφήσει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ αυτή ήταν και η βασική αιτία που έχει παχύνει!

Αν επρόκειτο για μία πλάκα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά ο Τόμσον θα πάει μέχρι τα δικαστήρια ούτως ώστε να δικαιωθεί και να πάρει χρηματική αποζημίωση. Προφανώς και δεν υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσει τη δίκη, αλλά μόνο και μόνο η κίνησή του προκαλεί απορίες.