• NBA
  • Posted

Προκλητικός ο Τζένινγκς

Το Μιλγουόκι θα ξεκινήσει τη σειρά με το Μαϊάμι ως αουτσάιντερ και χωρίς πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Αυτό πιστεύουν όλοι εκτός από τον άσο των Μπακς Μπράντον Τζένινγκς ο οποίος φρόντισε να προκαλέσει τους Χιτ!

Ο 24χρονος πλέι μέικερ δεν δίστασε να δηλώσει ότι τα «ελάφια» θα αποκλείσουν τους πρωταθλητές με σκορ 4-2. Πόσο το πιστεύει ή αν απλά ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις το γνωρίζει μονάχα ο ίδιος, αλλά κατόρθωσε με αυτά τα λόγια να τραβήξει επάνω του τα βλέμματα, μιας και συνήθως πριν από μία σειρά πλέι οφ οι παίκτες χρησιμοποιούν κλισέ και δεν τους αρέσει να ανεβάζουν τους τόνους.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του βασικού πόιντ γκαρντ του Μιλγουόκι: «Όλοι θεωρούν ότι θα αποκλειστούμε και ότι το Μαϊάμι είναι το φαβορί. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε και θα περάσουμε μετά από έξι παιχνίδια».

Μένει να φανεί αν ο Τζένινγκς έχει... μαντικές ικανότητες. Κάτι τέτοιο πάντως φαντάζει πολύ δύσκολο, ίσως στα όρια του ακατόρθωτου, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι χαώδης.