Prime ΠΑΟΚ

paok kontominas

Στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Prime Insurance που εντάσσεται στον όμιλο εταιριών του Δημήτρη Κοντομηνά, αναφέρθηκαν και τα κριτήρια του τελευταίου στη προοπτική εξαγοράς της ΚΑΕ. Παράλληλα αναλύθηκε το σύνολο των προωθητικών ενεργειών που θα γίνουν στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.


Ένα πρώτο συμπέρασμα από τα λεγόμενα των ομιλητών είναι ότι οι δύο πλευρές πέρασαν από τη φάση του «εγκλιματισμού» στην αντίστοιχη των ουσιαστικών αποφάσεων και της έναρξης προωθητικών ενεργειών, με απώτερο σκοπό την αύξηση των αριθμών ανταποδοτικότητας. Όπως εξάλλου παραδέχθηκαν τα στελέχη της ασφαλιστικής εταιρίας Prime Insurance (σ. σ. είναι ο βασικός χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ), τα επίπεδα ανταποδοτικότητας – από τη πρώτη χρονιά συνεργασίας – ήταν χαμηλά, συγκριτικά με το ύψος της επένδυσης. «Στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε δύο κινήσεις. Πρώτον, την ασφάλιση των 200 παιδιών της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ και η ένταξή τους στο σχετικό πρόγραμμα που προωθεί η Prime Insurance. Δεύτερον, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα γραφεία του ΑΣ, μεταξύ των εφόρων και των 20 τμημάτων του Ερασιτέχνη με τους εκπροσώπους της Prime Insurance όπου θα παρουσιαστούν τα σχετικά προγράμματα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. «Ταιριάζουν τα όνειρά μας γι’ αυτό η συνεργασία μας είναι υψηλού επιπέδου», αρκέστηκε να πει ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.


Οι προωθητικές ενέργειες

Στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρίας, εντάσσονται και προνόμια τόσο για τους αθλητές όσο και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Προνόμια που αγγίζουν μικρά παιδιά, αλλά και κάθε είδους ασφάλιση, πέρα από την ασφάλεια υγείας. Σε ότι αφορά τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πέρα από την ασφάλιση των παιδιών της Ακαδημίας, αποφασίστηκαν και τα εξής: Στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας αγώνα και μετά από κλήρωση φίλαθλος του ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει χρηματικό ποσό, αν καταφέρει να σκοράρει από το κέντρο του γηπέδου. Μετά από κάθε άστοχη προσπάθεια, θα διπλασιάζεται το ποσό. Στο ίδιο χρονικό σημείο, θα κληρώνεται και θα δίνεται δωρεάν τουλάχιστον μία ετήσια ασφάλεια, ενώ συνεργάτες της Prime θα βρίσκονται στο PAOK SPORTS ARENA σε κάθε αγώνα. Επίσης, επισημοποιήθηκε η πρόθεση της συγκεκριμένης εταιρίας για την εκμετάλλευση συγκεκριμένων χώρων του γηπέδου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δημιουργηθούν χώροι εργασίας και γι’ άλλες εταιρίες που ανήκουν στον όμιλο εταιριών του Δημήτρη Κοντομηνά.


«Θα αποφασίσει το καλοκαίρι»

Τέθηκε και το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος του Δημήτρη Κοντομηνά για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Εξάλλου, προ λίγων ημερών πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του συγκεκριμένου επιχειρηματία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. «Μας είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την συνεργασία και από την πορεία της ομάδας. Έχει παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια», παραδέχθηκε ο κ. Γαλατσόπουλος. Από τα λεγόμενα του άμεσου συνεργάτη του κ. Κοντομηνά, κ. Μανώλη Μαλέλη, έγινε αντιληπτό ότι το διάστημα που θα μεσολαβήσει ως το καλοκαίρι, θα διαμορφώσει και τον τρόπο σκέψης του κ. Κοντομηνά επί της προοπτικής απόκτησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. «Ακόμη είναι νωρίς να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορώ να σημειώσω είναι τις θετικές σκέψεις του κ. Κοντομηνά ως προς την αύξηση της συνεργασίας. Ως προς το μέγεθός της, είναι κάτι που θα συζητηθεί και οι τελικές σκέψεις του κ. Κοντομηνά θα διαμορφωθούν από τις προϋποθέσεις που θα διαμορφώσουν συγκεκριμένοι παράγοντες (σ. σ. ανταποδοτικότητα, πορεία ομάδας, προσέλευση κόσμου στο γήπεδο). Απόφαση θα ληφθεί το καλοκαίρι".

«Καμία γνώση για επενδυτή»

Υπήρξε τοποθέτηση σχετικά και με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που θέλουν την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» να ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. «Σε ότι αφορά δε, τις φημολογούμενες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που υπάρχουν για την έλευση επενδυτή, θα παραμείνω στην απάντηση που είχα δώσει ότι ο όμιλος Κοντομηνά δεν επηρεάζεται από οποιονδήποτε επενδυτή θελήσει να πάρει τον ΠΑΟΚ», είπε ενώ ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ξεκαθάρισε ότι ούτε ο ίδιος έχει γνώση περί του συγκεκριμένου ζητήματος.