Ας "ξεχάσει" το δεύτερο ημίχρονο

xaralampid
 
Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός για τρία δεκάλεπτα, κατέρρευσε όμως στο τέταρτο και γνώρισε βαριά ήττα (84-66) από την Ουσάκ στη πρεμιέρα του τουρνουά που διοργανώνει η Ολίν στην Ανδριανούπολη.
Η ελληνική ομάδα βασίστηκε στην αμυντική αποτελεσματικότητά της στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχό της στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ (31-28) περιορίζοντας τους νεοφώτιστους στη πρώτη κατηγορία της Τουρκίας. Σε αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ εισέπραξε πόντους από τους Χαραλαμπίδη, Τσαϊρέλη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε συνολικά 56 πόντους! Από 28 σε κάθε περίοδο. Ουόρεν και Χατσιγέβα διέλυσαν όλα τα αμυντικά συστήματα του Δικεφάλου και μετέτρεψαν το 57-54 του 3ου δεκαλέπτου σε 74-59 στα μέσα της τελευταίας περιόδου. Τα υπόλοιπα ήταν ευκολότερα για τη Ουσάκ. Στα αρνητικά της αναμέτρησης για τον ΠΑΟΚ εντάσσεται και η κακή περιφερειακή άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου καθώς δέχθηκε οκτώ από τα συνολικά 11 τρίποντα  που πέτυχε η τουρκική ομάδα.
 
ΠΑΟΚ: Κούπερ 12(1), Χαραλαμπίδης 12 (1), Πέιν 2, Τσόχλας 3, Δέδας 9(3), Μαργαρίτης 8, Μπόγρης 7, Κασελάκης 2, Τσαϊρέλης 11, Κόνιαρης.
ΟΥΣΑΚ: Ουόρεν 21(3), Χατσιγέβα 29(4), Σουρούτσου, Τούρνα, Κάρτερ, Ζούπαν 8, Μπάλτο, Σαρουχάν 6(2), Γιλντιρίμ 8, Χόλαμν 15, Σέβιντς 6(2).