Ο Αγγέλου πάει στην Εφές και ο Άρης... ψάχνεται

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Στη προκειμένη περίπτωση, μάλλον είναι πιο φρόνιμη, η αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων. Δηλαδή, των επιβεβαιώσεων ή των διαψεύσεων, αν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, μέρες τώρα. Και λένε ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου ετοιμάζεται να φορέσει… φέσι και να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Εφές Πίλσεν.


Η πληροφορία αποκαλύπτεται από την ιστοσελίδα Eurohoops.net και αναφέρει ότι η Εφές Πίλσεν έχει αποφασίσει να απολύσει τον Μαχμουντί και αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Αγγέλου με συμβόλαιο 300.000 ευρώ έως το τέλος της χρονιάς, καθώς επίσης και πως ο αγώνας με τον Πανιώνιο τη Κυριακή, είναι ο τελευταίος του στον πάγο της ομάδας. Σημειώνεται επίσης ότι ουσιαστικά πρόκειται για τη πρώτη κίνηση με σκοπό την συνεργασία με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Δηλαδή, ότι ο Αγγέλου θα εκτελέσει θέση πρώτου προπονητή έως το καλοκαίρι, όπου θα αναλάβει ο Ίβκοβιτς. Ως πρώτος προπονητής; Ως τεχνικός σύμβουλος; Εν πάσει περιπτώσει, το τι θα γίνει στην Εφές Πίλσεν δεν απασχολεί. 


Η πληροφορία περί αποχώρησης του Βαγγέλη Αγγέλου, δύο ημέρες πριν τον νοκ άουτ αγώνα με τον Πανιώνιο με έπαθλο την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου, προκάλεσε αναταραχή στον Άρη. Κυρίως σε αυτούς που δεν ήταν υποψιασμένοι. Πληροφορίες του Basketnews αναφέρουν ότι το θέμα δεν είναι απλά υπαρκτό, αλλά απασχολεί τη διοίκηση εδώ και τουλάχιστον τρεις ημέρες. Και καταλήγει ότι όλα είναι δρομολογημένα για την αποχώρηση του Αγγέλου. Στον Άρη, δεν ήθελαν την δημοσιοποίηση του θέματος πριν τον αγώνα της Κυριακής, για την διαφύλαξη της ηρεμίας του αγωνιστικού τμήματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Εφές Πίλσεν θα καταβάλλει buy out στον Άρη για να αποκτήσει τον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος θα παραιτηθεί των όποιων διεκδικήσεων, καθώς ο Άρης του οφείλει χρήματα από τη μέχρι στιγμής συνεργασία τους. Πλέον μένει να φανεί, ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Άρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το όνομα του Μίλαν Μίνιτς είναι το επικρατέστερο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη.