Στο τιμόνι των Λέικερς ο Γουόλτον (pic)

luke walton2

Ο Λιου Γουόλτον είναι εκείνος που θα επωμιστεί το βαρύ φορτίο στον πάγκο των Λος Αντζελες Λέικερς στην μετά-Μπράιαντ εποχή!

Η εξαιρετική του παρουσία στον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο διάστημα που ο Στιβ Κερ ήταν εκτός λόγω του προβλήματος που αντιμετωπιζε δεν άφησε αδιάφορους τους «Λιμανθρώπους».

Όπως είναι γνωστό ο 36χρονος Γουόλτον έχει φορέσει τη φανέλα των Λέικερς, έχοντας γίνει ντραφτ το 2003. Μάλιστα θα είναι ο 26ος προπονητής στην ιστορία των Λέικερς κι ο νεότερος που αναλαμβάνει την ομάδα. Αν και και η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακομα για τους Γουόριορς, πήρε άδεια από τους Πολεμιστές να μιλήσει με τους Λέικερς και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον Λιουκ πίσω στο Λος Άντζελες, όπου πιστεύουμε πως θα του δοθεί η ευκαρία να ξεκινήσει μία καταπληκτική προπονητική καριέρα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα νέα «μυαλά» στον χώρο της προπονητικής και αισθανόμαστε τυχεροί που θα κατευθύνει τις μελλοντικές μας προσπάθειες» δήλωσε ο GM των Λέικερς, Τζον Κιούπτσακ.luke walton1