• NBA
  • Posted

Επίσημα ο Λαβ στους Καβαλίερς (vid)

Ο Κέβιν Λαβ προστέθηκε και επίσημα στο ρόστερ των Καβαλίερς που πλέον γίνονται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος. 

Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και αρκετές μέρες, όμως για τυπικούς λόγους (δεν μπορούσε να ανταλλαχθεί ο Γουίγκινς πριν τις 23/8) δεν είχαν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις. Ο Λαβ απο χτες βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ των "ιπποτών" που πλέον μαζί με τους Τζέιμς και Έρβινγκ δημιουργούν θεωρητικά την καλύτερη τριπλέτα all star παικτών αυτή τη στιγμή στο NBA. 

Φυσικά η απόκτηση του καλύτερου πάουερ φόργουορντ του πρωταθλήματος δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την ομάδα από το Κλίβελαντ, καθώς αναγκάστηκε να δώσει το νο1 του φετινού ντραφτ, Άντριου Γουίγκινς, μαζί με το νο1 του περσινού ντραφτ, Άντονι Μπένετ, στους Τίμπεργουλβς. Οι "λύκοι" εκτός από τους δύο ταλαντούχους παίκτες απέκτησαν και τον σταρ των 76ers, Τάντεους Γιάνγκ, δίνοντας τους Αλεξέι Σβεντ και Έμπα Μούτε στην ομάδα της Φιλαδέλφεια που πήρε και ένα ντραφτ πρώτου γύρου για το 2015 από τους Καβαλίερς (το είχαν πάρει οι Καβς από τους Χιτ το 2010 στα πλαίσια της μεταγραφής του Λεμπρόν Τζέιμς).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του Λαβ τη σεζόν 2013-4