• NBA
  • Posted

Μπορεί χωρίς Ουέστμπρουκ (;)

Η Οκλαχόμα δεν θα έχει –όπως όλα δείχνουν- τον Ράσελ Ουέστμπρουκ –υπέστη ρήξη μηνίσκου- στο υπόλοιπο της σεζόν και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να τα καταφέρει χωρίς τον έναν εκ των δύο ηγετών της.

Μία πρωτόγνωρη κατάσταση στις τάξεις των Θάντερ. Για πρώτη φορά μετά από 439 διαδοχικές παρουσίες στους αγώνες της ομάδας, ο Ουέστμπρουκ δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει. Αιτία; Ο τραυματισμός του στον δεύτερο αγώνα της σειράς με το Χιούστον.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ο –άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και νυν των Ρόκετς- Πάτρικ Μπέβερλι συγκρούστηκε με τον σούπερ σταρ της Οκλαχόμα. Οι δύο παίκτες χτύπησαν τα γόνατά τους με τον Ουέστμπρουκ να παθαίνει μεγάλη ζημιά. Το ιατρικό επιτελείο διέγνωσε ρήξη μηνίσκου, ο πόιντ γκαρντ των περσινών φιναλίστ του πρωταθλήματος θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στα παρκέ, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του, ούτως ώστε να είναι έτοιμος κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόφαση που πρέπει να πάρει ο Σκοτ Μπρουκς αναφορικά με τον αθλητή του ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ουέστμπρουκ στο ροτέισον. Οι υποψήφιοι είναι δύο. Ο ένας είναι ο βετεράνος πλέι μέικερ Ντέρεκ Φίσερ και ο δεύτερος ο Ρέτζι Τζάκσον.