Βεζένκοβ και Ελευθεριάδου ζουν τον έρωτά τους στο Σακραμέντο

sasa eleytheriadoy

Η Νικόλ Ελευθεριάδου βρίσκεται στο Σακραμέντο και δη στο πλευρό του αγαπημένου της Σάσα Βεζένκοβ, με την διεθνή πολίστρια του Ολυμπιακού να... αποκαλύπτει μια μέρα από τη ζωή τους στις ΗΠΑ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν των Σακραμέντο Κινγκς βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στα πιτς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στα τελευταία της παιχνίδια στο ΝΒΑ. Το ευχάριστο για εκείνον είναι ότι δεν είναι μόνος του!

Εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στο πλευρό του η σύντροφός του και διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου η οποία μέσα από το «Tik Tok» έφερε την ζωή στο Σακραμέντο ακόμα πιο κοντά στους ακολούθους της.

Πάντα μαζί με τον Σάσα Βεζένκοβ, αποκάλυψε πώς είναι μια μέρα στην πόλη της Αμερικής και μάλιστα και με αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς. Κερασάκι στην τούρτα; Τα... γεμιστά που έφτιαξε για τον αγαπημένο της!

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

@nicolee_ef #fy #fyp #nba #usa #viral #fypシ #traveltiktok #travel #greece ♬ Calm background music with acoustic guitar and saxophone(1288148) - ame