Εύκολα ο ΠΑΟΚ τα Τρίκαλα

timeout-paok 

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών. Τελικώς, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι επιτρεπόταν η είσοδος των φιλάθλων, δεδομένου όμως ότι την ίδια ώρα διεξαγόταν η ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, στο PAOK SPORTS ARENA ήταν ελάχιστος κόσμος. Αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου που ξεκίνησαν εντυπωσιακά. Λεωνίδας Κασελάκης εξελίχθηκαν σε κύριους εκφραστές των επιθετικών συστημάτων του ΠΑΟΚ που προηγήθηκε με 22-6 (8’), για να κλείσει το δεκάλεπτο με σκορ 23-10. Τα Τρίκαλα – έχουν πολύ λιγότερο χρόνο προετοιμασίας στα… πόδια τους σε σχέση με τον ΠΑΟΚ – αντέδρασαν και «μάζεψαν» τη διαφορά έως και στα επίπεδα των τριών πόντων (33-30), αλλά με επιμέρους σκορ 11-2 στα τελευταία τρία λεπτά, ο ΠΑΟΚ ξέφυγε στο ημίχρονο με 44-32.   Οι ρόλοι δεν αντιστράφηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά άλλαξαν οι πρωταγωνιστές για τον ΠΑΟΚ.

Ο Τσαϊρέλης τελείωσε τις περισσότερες από τις φάσεις που ανέλαβε, ο Χαραλαμπίδης απέκτησε πιο ενεργή συμμετοχή στην επίθεση και ο ΠΑΟΚ έφθασε στο +19 (69-51, 32’). Στο διάστημα που ακολούθησε, τα Τρίκαλα μάζεψαν τη διαφορά στα επίπεδα της τελικής.  

ΠΑΟΚ: Κούπερ 11(2), Τσόχλας 4 (1), Πέιν 19 (1), Χαραλαμπίδης 6, Δέδας, Τσαιρέλης 9, Κασελάκης 9(1), Κόνιαρης 4, Μπόγρης 8, Βουτσίσεβιτς, Μαργαρίτης 10, Λιάπης, Κώττας

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γκρέιντζερ 12, Έβανς 20, Μουτακουμπίρ 8(1), Ρέινκε 13, Δεληγιάννης, Γιαννακίδης 11(1), Κόμματος 6.