Φουλάρει για Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός!

94ec6cea tyler dorsey 950x500 1

All in για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει κάνει ο Παναθηναϊκός και φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη μαζί του. «Αγκάθι» η αποδέσμευσή του από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός «φούλαρε» τα τελευταία 24ωρα για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που αποτελεί πόθο του Εργκίν Αταμάν για μια εκ των θέσεων στην περιφέρεια και μάλιστα φέρεται να έχει δώσει τα χέρια μαζί του για τριετές συμβόλαιο συνολικής αξίας περίπου 5.8 εκ. ευρώ.

Το μεγάλο εμπόδιο στέκεται ακούει στο όνομα.. Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να αποχωρήσει. Τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα. Οι «πράσινοι», έχουν καταθέσει πρόταση και στη Φενέρ, η οποία αγγίζει τα 500.000 ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Τόσο η πρόταση αυτή, όσο και η ξεκάθαρη επιθυμία του Ντόρσεϊ να ντυθεί στα πράσινα, αποτελούν στοιχεία… συμμάχους για τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια στο συμβόλαιο του Ντόρσεϊ δεν υπάρχει οψιόν opt-out (εκτός αν πρόκειται για το ΝΒΑ), με το ποσό που ζητάει η τούρκικη ομάδα να είναι αρκετά μεγαλύτερο από το στάνταρ buy-out του ΝΒΑ, κάτι το οποίο κάνει δύσκολο το να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.Η Φενέρ θα κρατήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ εκτός αν κάποια ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό

Όμως, η Φενέρμπαχτσε είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Τούρκους ως το καλοκαίρι του 2025 κι αν η ομάδα του αποφασίσει ότι ο ίδιος δεν θα πάει… πουθενά.