Επιστρέφει ο Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό!

papapetroy

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι ο Παναθηναϊκός, μετά και την πρόταση που του κατατέθηκε με φόντο... διετίας.

O Ιωάννης Παπαπέτρου είχε βρεθεί στο ραντάρ του Παναθηναϊκού, προκειμένου να...δρομολογηθεί η επιστροφή του στην ομάδα έπειτα από μια σεζόν απουσίας.

Οι «πράσινοι» είχαν κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη και αυτό που υπήρχε στο κεντρικό πλάνο ήταν η διάθεση ένθεν και ένθεν για μία επανασύνδεση στην κομβική περίοδο... αναδόμησης του «τριφυλλιού».

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, αλλά και την ανακοίνωση του Τζέριαν Γκραντ πουέκλεισαν ακόμη περισσότερο "κενά" στο ρόστερ, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην πρόταση που φτάνει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ με συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Θυμίζουμε πως τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε αρχηγός των «πρασίνων» αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Euroleague με την Παρτίζαν και είχε κατά μέσο όρο 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 72% στις βολές.

Αντίστοιχα είχε 29:00 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 34 παιχνίδια της Aba Liga με 6.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ με 54% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα και 75% στις βολές. Αυτή τη στιγμή, όλες οι ενδείξεις φανερώνουν πως ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει μετά από μία σεζόν απουσίας και θα συναντήσει στην ομάδα τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρτίζαν, Ματίας Λεσόρ.