Θέλει ΝΒΑ ο Τζέιμς!

1702008

Σε... αναμονή βάζει τον Παναθηναϊκό  ο Μάικ Τζέιμς, όσον αφορά στην επέκταση του συμβολαίου που του προτάθηκε, καθώς ως πρώτο στόχο έχει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ψάχνονται οι «πράσινοι» για παίκτη.

 Ο Τζέιμς, όμως, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, θέλει να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ. Πέρυσι δεν τα κατάφερε. Φέτος θέλει να το πετύχει. Και αν κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα ήταν θετικός στο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, από την στιγμή, που πήγε στις ΗΠΑ, άλλαξε το μυαλό του. Δεν θέλει να συζητάει προτάσεις από την Ευρώπη και εστιάζει στο ΝΒΑ και μόνο σε αυτό.

Είναι τόσο κάθετος στο να ασχολείται μόνο με το ΝΒΑ τις τελευταίες μέρες, που λέγεται ότι μπορεί να έχει ήδη πρόταση στα χέρια του. Βέβαια, αυτό το «όχι», μπορεί να μετατραπεί σε «ναι» στην πορεία - κατά τον Αύγουστο - με 5 - 6 ευρωπαϊκές ομάδες να επιθυμούν την απόκτησή του, και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησής του, λόγω της προηγούμενης συνεργασίας τους.

Αυτό πάντως, δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα περιμένουν επ' άπειρον την οριστική απόφαση του Τζέιμς και δεν θα αρχίσουν να... ψάχνονται για τον παίκτη που ενδεχομένως θα τον αντικαταστήσει.