«Κλειδώνει» στο ΟΑΚΑ τον Γκέιμπριελ!

1699922

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ τον Κένι Γκέιμπριελ, προσφέροντας μάλιστα στον Αμερικανό φόργουορντ νέο τριετές συμβόλαιο.    

Μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Καταλανός προπονητής αποφάσισαν να κινηθούν στο ίδιο μοτίβο και να προχωρήσουν σε λίγες και ουσιαστικές κινήσεις, με γνώμονα την επιστροφή της ομάδας στο Final 4 της EuroLeague.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να κρατήσουν τον Κένι Γκέιμπριελ, προσφέροντας στον 28άχρονο Αμερικανό φόργουορντ τριετές συμβόλαιο. Ο Πασκουάλ εισηγήθηκε την παραμονή του Γκέιμπριελ, ο οποίος εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, συμπληρώνοντας πως έχει δεθεί συναισθηματικά με το «τριφύλλι».

Πάντως για τον Αμερικανό ήχησαν ήδη... σιερήνες από την Τουρκία αφού η  Μπεσίκτας να εξετάζει πιο «ζεστά» από οποιαδήποτε άλλη ομάδα το ενδεχόμενο απόκτησής του!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kartalbakisi.com» ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί στόχο του Ουφούκ Σαρίτσα για το ρόστερ της Μπεσίκτας εν όψει της νέας σεζόν.

Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που είναι άριστος γνώστης του τουρκικού μπάσκετ, αφού είχε περάσει με επιτυχία από την Καρσίγιακα

Επίσης αναφέρει ότι ο παίκτης θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ωστόσο οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κίνηση για να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.