«Φουλάρει» για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός!

miroticc

Τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοβ αναζητά πλέον ο Ολυμπιακός, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να κινείται άμεσα στην αγορά για να καλύψει το κενό του Βούλγαρου φόργουορντ.

Η μετακίνηση του Σάσα Βεζένκοβ στους Σακραμέντο Κινγκς φέρνει άμεση κινητοποίηση στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν τον MVP της EuroLeague από το ρόστερ τους και πλέον τσεκάρουν την αγορά για περιπτώσεις αντικατάστασής του. Ωστόσο δεν επικρατεί κανένας πανικός, αφού ο Ολυμπιακός στοχεύει να προσθέτει ένα κομμάτι σε ένα παζλ που μοιάζει σχεδόν ολοκληρωμένο, μένοντας πιστός στο πλάνο της τελευταίας διετίας.

Φυσικά τέτοιοι παίκτες στην αγορά στο επίπεδο του Βεζένκοβ είναι λίγοι. Ο ένας είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με το συμβόλαιό του και το αν θα καταφέρει να τον αποδεσμεύσει η Μπαρτσελόνα, με το deadline αυτού να έχει οριστεί για σήμερα, 1η Ιουλίου, ώστε να μην παρουσιαστεί ως έξοδα το ποσό που έχει λαμβάνειν.

Από εκεί και πέρα στο «κάδρο» των Πειραιωτών μπαίνει και η περίπτωση ενός γνώριμου από τα παλιά, του Ζακ Λεντέι. Ο φόργουορντ της Παρτίζαν βρίσκεται στις σκέψεις των «ερυθρολεύκων», όπως φυσικά και ο Γουίλ Κλάιμπερν, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Εφές.

Φυσικά ο Ολυμπιακός έχει να δει τι θα κάνει και με τον έτερο φόργουορντ της σεζόν που πέρασε, τον Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός ήταν το back up του Βεζένκοβ και πρέπει να ενημερωθεί ως την Τετάρτη (3/7) αν θα συνεχίσει ή όχι με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει οψιόν για να ανανεώσει αν θέλει το συμβόλαιό του.