Μηδενίστηκε ο ΠΑΟ! Ανακοίνωση από Ερασιτέχνη

Ο Παναθηναϊκός μηδενίστηκε στον αγώνα εναντίον της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, δηλώνοντας απώλεια δελτίων λίγο πριν το τζάμπολ. Χάνει τις ελπίδες για πρωτιά αν δεν αλλάξει αυτή η απόφαση, καθώς δεν παίρνει oύτε το βαθμό της ήττας και μένει 3 βαθμούς πίσω από το Ελληνικό που κέρδισε στην Κω τον Ιπποκράτη.

Έμειναν έκπληκτοι σήμερα το πρωί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όταν διαπίστωσαν ότι το λεωφορείο που θα πήγαινε την ομάδα από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο γήπεδο είχε παραβιαστεί, με συνέπεια να λείπουν όλα τα δελτία των παικτριών της Γιασεμής Σιαμαντούρα, καθώς και ένας φορητός υπολογιστής. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα στις 12:00, όμως αφού ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα δελτία, έχασε με 20-0 και ταυτόχρονα μηδενίστηκε με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τεθεί εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Οι ιθύνοντες της ομάδας κατήγγειλαν το γεγονός στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και περιμένουν τη γνωμάτευση της Αστυνομίας, ώστε να εξετασθεί από την Επιτροπή της διοργάνωσης. Αν ισχύουν οι καταγγελίες του Παναθηναϊκού, τότε δημιουργούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με το ποιος έκλεψε τα δελτία της ομάδας. 

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έβγαλε πριν λίγο την εξής ανακοίνωση:

"Σήμερα (2/2/14) κατά την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το κλειστό του Ν. Ρυσίου, όπου είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα διαπιστώθηκε παραβίαση του πούλμαν της ομάδας (φωτό) και κλοπή τόσο των δελτίων των αθλητριών μας, όσο και του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άλλων λοιπών αντικειμένων.

Αμέσως οι αρμόδιοι της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος είχε ανέβει με την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα έσπευσαν να γνωστοποιήσουν την κλοπή τόσο στις Αρμόδιες Αρχές της συμπρωτεύουσας όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με τη σήμανση προέβη σε ενδελεχή έλεγχο του πούλμαν, όπου εξακριβώθηκε η παραβίαση ενώ προχώρησε σε όλες τις διαδικασίες για την εξεύρεση αποτυπωμάτων και άλλων στοιχείων.

Παράλληλα στο κλειστό του Ν. Ρυσίου, οι υπεύθυνοι του τμήματος ζήτησαν από το διαιτητή της αναμέτρησης να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με υπεύθυνη δήλωσή τους, όμως ο άρχοντας του αγώνα το αρνήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο διαβεβαιώνει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου να διεξαχθεί κανονικά"