Το Πανελλήνιο της ντροπής

salmonela

Στο νοσοκομείο της Πάτρας και στο Σισμανόγλειο κατέληξαν με τροφική δηλητηρίαση παίκτες και συνοδοί του Προμηθέα και του Δούκα, με τη επιστροφή τους από την Κατερίνη, όπου έγινε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν αυτά έδειξαν πως υπέστησαν σαλμονέλα και γονείς των παικτών πρόκειται να κινηθούν δικαστικά, ενώ υπεύθυνη θεωρούν και την Ομοσπονδία για την προχειρότητα που τη διέκρινε στο να ανατεθεί την τελευταία στιγμή η διοργάνωση στην Κατερίνη, μετά τη διαμάχη με το Δήμο Ευρώτα και την ματαίωση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Βύρλας ήταν ο πρώτος που ένιωθε τα συμπτώματα και ήταν και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα εναντίον του Δούκα, ενώ συμπτώματα με πυρετό και στομαχικές διαταραχές είχαν και άλλοι συμπαίκτες του, όπως και ο προπονητής της ομάδας,

Οι αποστολές του Προμηθέα, του Δούκα και του Ολυμπιακού έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο (Αργώ) και τα παράπονα των συνοδών για την εκεί παραμονή, είναι πολλά, με αποκορύφωμα την τροφική δηλητηρίαση.

Στο Σισμανόγλειο νοσηλεύονται οι έφηβοι παίκτες του Δούκα, Σακελλαριου, Καρακατσανης, Δραγάτης, Καράμπελας, Σωτηίου, που εμφάνισαν υψηλό πυρετό.