«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Σφαιρας

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα στο Ηράκλειο,  ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε ότι η ομάδα του βαδίζει στα σωστά μονοπάτια.

«Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, έχουμε ακόμα δρόμο για να βρούμε τον ρυθμό και την ετοιμότητά μας. Νομίζω ότι είδαμε αρκετά καλά στοιχεία, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, δουλεύουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι. Προσωπικά, μου αρέσει η πολυφωνία και η επιμονή, πιστεύω ότι είχαμε και τα δυο, αμυντικά και επιθετικά, και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε» ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε με τη σειρά του: «Οπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ξεκινάμε με εμπιστοσύνη στην άμυνα. Ξεκινάμε από την άμυνα. Η Ευρωλίγκα έχει αλλάξει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Δεν είναι όπως πέρυσι. Από την αρχή είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξεκινάμε στη Μαδρίτη και πρέπει να κερδίσουμε. Από την πρώτη μέρα, μέχρι τέλους, πρέπει να κάνουμε διαχείριση ενέργειας και να είμαστε έτοιμοι όλη τη χρονιά».