Έτσι θα σε θυμόμαστε Μάκη! (pics)

Όλο το ελληνικό μπάσκετ ήταν στο τελευταίο «αντίο» του Μάκη Δενδρινού. Φίλοι, συμπαίκτες στον Πανιώνιο και την Εθνική Ενόπλων, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, παίκτες που πέρασαν από τα χέρια του «Βούδα»,

εκπρόσωποι όλων φορέων, βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Βύρωνα και βούρκωσαν μόλις αντίκρισαν τη σορό του με τη γαλανόλευκη να κατευθύνεται προς την τελευταία κατοικία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Κώστας Μίσσας, ο Μίλτος Λαζαρίδης, ο Λάκης Τσικίμης, ο Νίκος Λινάρδος,

ο Νίκος Παύλου, ο Μάκης Δρελιώζης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αχιλλέας Μέντζος, ο Στράτος Παπαδάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Κώστας Μπογατσιώτης, ο (κουμπάρος του) Ντίνος Καλαμπάκος,  Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Νίκος Φιλίππου, ο Δημήτρης Κοκολάκης, ο Χάρης Παπάζογλου, ο Θανάσης Ράμμος, ο Μάκης Κατσαφάδος, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Κίμων Κοκορόγιαννης, ο Νίκος Τσοσκούνογλου, ο Μιχάλης Κυρίτσης, ο Ανδρεάς Παπαντωνίου, ο Νίκος Αποστολίδης, ο Γιώργος Αγιασωτέλης, ο Σάκης Τζαλαλής, ο Θόδωρος Μπολάτογλου, ο Γιάννης Σγουρός, ο Ισίδωρος Κούβελος, ο Σάκης Γερασιμίδης, ο Τάσος Γιάνναρος, ο Κώστας Αναστασάτος, ο Μιχάλης Αναστασιάδης, ο Κώστας Ρήγας, ο Ανδρεάς Τσαγκαμίλης, ο Θόδωρος Βιδάλης, ο Τάκης Σταύρου, ο Σταύρος Δουβής, ο Χριστόδουλος Οικονομίδης, ο Γιωργής Μπουσβάρος, ο Κώστας Σορώτος, ο Βύρωνας Κρίθαρης, ο Νίκος Μπαμπανικολός, ο Ηλίιας Βλαβάκης, ο Νίκος Ηλιόπουλος (βόλεϊ), ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο γεν. γραμμ. Της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης και άλλοι πολλοί.
Ο πάντα χαμογελαστός Μάκης «έφυγε», αλλά άφησε παρακαταθήκη σε όλους μας το ήθος, την αξιοπρέπεια, το σεβασμό, την απλότητα, την ντομπροσύνη, τον ρομαντισμό.
«Καθιέρωσε αυτό που λέμε υπόδειγμα ήθους. Σε χτυπούσε κατά λάθος στον αγώνα και σου ζητούσε 20 φορές συγνώμη. Τελείωνε το παιχνίδι και σε πλησίαζε πάλι για να σου ζητήσει συγνώμη», έγραφε στο βιβλίο του ο Απόστολος Κόντος για τον Μάκη Δενδρινό. Λόγια που περιγράφουν απόλυτα τον χαρακτήρα του «Βούδα».
 Έτσι θα τον θυμούνται και θα τον αναφέρουν ως παράδειγμα, όσοι τον έζησαν από κοντά και τον ένιωθαν δικό τους φίλο. Κι η απέραντη θλίψη για την γυναίκα του Χάϊδω και τους γιούς του Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο, θα μετριάζεται από την περηφάνια που θα νιώθουν για τον άνθρωπό του που «έφυγε» νωρίς.