Η νέα φανέλα της Εθνικής

Με νέο λουκ θα εμφανιστεί η Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ και σήμερα έγινε η επίσημη παρουσίαση της φανέλας. Οι έφηβοι ήταν αυτοί που λάνσαραν τη νέα φανέλα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βόλου και το γεγονός ότι στέφθηκε πρωταθλήτρια, χαρακτηρίστηκε καλός οιωνός και για την ομάδα των ανδρών, από ton Διευθύνοντα  Σύμβουλο της  Τοp Trendsκο Σαμυ Φάις, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα την Spalding.
Στη διάρκεια της προπόνησης έγινε και η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.
Όπως αναφέρεται και στο Δελτίο Τύπου της εταιρείας:
«Η Spalding και η ΕΟΚ συνεχίζουν την πορεία τους στα γήπεδα του μπάσκετ ενώνοντας τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.
Πάντοτε η Spalding, ως oμεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο, επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της. Βρίσκεται δίπλα στο μπάσκετ και στηρίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος και τα κορυφαία πρωταθλήματα .
Η ΤopTrends AE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Spaldingστην Ελλάδα, συνεχίζει και θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει την ΕΟΚ, το ελληνικό μπάσκετ και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες, τις ομάδες , τους προπονητές με δέσμευση την σκληρή δουλειά , το ήθος και την δυναμική για την  περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας».