• NBA
  • Posted

Όλοι θέλουν Λαβ!

KevinLove

 

Η επιθυμία του Κέβιν Λαβ να αποχωρήσει από τους Τίμπεργουλβς για να πάει σε μια ομάδα  που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έχει προκαλέσει "φρενίτιδα" στο ΝΒΑ με τους Καβαλίερς, Μπουλς και Γουόριορς να ψάχνουν κάθε πιθανό τρόπο για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους!

 

 

Φαβορί οι Καβαλίερς

Από την στιγμή που ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε το μεγάλο come back οι Καβαλίερς έγιναν αυτόματα διεκδικητές του τίτλου. Αυτό είναι που δελεάζει τον Κέβιν Λοβ, ωστόσο το Κλίβελαντ δεν είναι η ιδανική πόλλη για κάποιον αθλητή λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Cavs πρόσφεραν στους Τίμπεργουλβς Ντιόν Γουέιτερς και Άντονι Μπένετ για να πάρουν τον all star πάουερ φόργουορντ. Δύο πολύ εξελίξιμοι παίχτες (ειδικά ο πρώτος) που σε λίγα χρόνια θα κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα της Μινεσότα όμως δεν ήθελε να το σκεφτεί καν να δώσει το αστέρι της για να λάβει τόσα λίγα ανταλλάγματα και πρότειναν στο Κλίβελαντ να βάλουν στο τραπέζι το όνομα του νο. 1 του φετινού ντραφτ Άντριου Γουίγκινς. Κάπου εκεί το trade κόλλησε ωστόσο οι Cavs προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν ως πρώτο φαβορί το πρωτάθλημα πρότειναν και τον Άντριου Γουίγκινς. Οι τελευταίες φήμες θέλουν τις δύο ομάδες να τα βρίσκουν δίχως να πάει ο Γουίγκινς Μινεσότα και δωθούν πολλά ανταλλάγματα πρώτου γύρου.

 

 

Διακαής πόθος του Γκόλντεν Στέιτ

Οι Γουόριορς τα τελευταία 3 χρόνια έχουν φτιάξει μια ομάδα ικανή να κάνει πορεία πρωταθλητισμού ιδιαίτερα μετά την άφιξη του Ιγκουοντάλα. Ωστόσο έλειπε ο ψηλός που θα έκανε τη διαφορά, καθώς ο Ντέιβιντ Λι ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς. Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ πρότεινε στους Τίμπεργουλβς τον Ντέιβιντ Λι και ντραφτ πικς πρώτου γύρου για να κάνουν δικό τους τον Λοβ. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση ήθελαν να μπει ένα ακόμη όνομα στο τραπέζι, του Κλέι Τόμσον. Ο 24χρονος σούτινγκ-γκαρντ με το "θανατηφόρο" σουτ και την εξαιρετική άμυνα είναι αυτός που θέλουν στη Μινεσότα, ωστόσο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Η απίστευτη συνεργασία του με τον Στεφ Κάρι, τους έχουν χαρίσει το "παρατσούκλι" "Splash Brothers".

 

 

Και στο τέλος... Μπουλς

Οι Μπουλς είναι η τελευταία ομάδα που μπήκε στο κυνήγι της απόκτησης του Κέβιν Λαβ. Συγκεκριμένα χθεσινά δημοσιεύματα θέλουν τους Μπουλς να δίνουν τον Ταζ Γκίμπσον και τον Τζίμι Μπάτλερ για  να φέρουν στο Σικάγο τον 25χρονο πάουερ φόργουορντ. Ωστόσο οι πιθανότητες να ισχύουν τα δημοσιεύματα αυτά είναι λίγες, καθώς ο Πάου Γκασόλ που αποκτήθηκε πρόσφατα από τους "Ταύρους" προορίζεται για βασικό "4" και δύσκολα θα "θυσιάσουν" τη χημεία της ομάδας στο Σικάγο. Από την άλλη μεριά αναφέρεται ότι οι Μπουλς προσφέρουν ακόμα και τον Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο ο παίχτης δεν μπορεί να μπει στη συζήτηση για trade, αφού δεν μπορεί να υπογράψει με καμία άλλη ομάδα για 30 μέρες.