• NBA
  • Posted

"Κόμπι, κάτσε εσύ στον πάγκο!"

 
Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του, θα τον… έβριζε ολόκληρο το Λος Άντζελες. Επειδή όμως είναι ο Κόμπι Μπράιαντ, οι περισσότεροι υποδέχθηκαν την ενέργειά του με σχετική επιείκεια, άλλοι δε τον προέτρεψαν να αναλάβει την διαχείριση της ομάδας. Στη διάρκεια του πρώτου αγώνα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Μπράιαντ ανέβαζε status στο twitter στα οποία άσκησε κριτική τόσο στους συμπαίκτες του, κυρίως όμως στον Μάικ Ντ’ Αντόνι.
 
«Ασφυκτική πίεση στην Πάρκερ… Μας έχουν σκοτώσει οι διεισδύσεις του», έγραψε αρχικά. «Ποστ, ποστ ποστ… Πρέπει να ποστάρει ο Γκασόλ για να έχει καλύτερη επαφή με το καλάθι», συμπλήρωσε. Κι έγραψε πολλά ακόμη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από την τακτική του προπονητή του. Μάλιστα, ο Μάικ Ντ’ Αντόνι ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ήττα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. «Αυτή τη στιγμή είναι ένας απλός οπαδός της ομάδας. Ενθουσιάζεται, θα ήθελε πάρα πολύ να ήταν μέρος του παιχνιδιού. Δεν τον κατηγορώ. Είναι καλό το ενδιαφέρον του», απάντησε ο προπονητής των Λέικερς. Μόνο που αυτή η απάντηση προκάλεσε ένα ακόμη σχόλιο από τον Μπράιαντ. «Οπαδός; Γελάω δυνατά».
 

 
 
Πάντως, όση ώρα ο Κόμπι Μπράιαντ έγραφε τις απόψεις του στο twitter, εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι των Λέικερς τον… ακολουθούσαν. Έως και τους 2.000.000 έφτασαν οι followers. «Αν ήταν εδώ μαζί μας, πάλι τα ίδια θα έλεγε. Τι να κάνουμε και πότε να το κάνουμε», σχολίασε ο Στιβ Μπλέικ, κρίνοντας ότι δεν υπήρξε κάτι μεμπτό στην ενέργεια του Μπράιαντ. «Εμείς πρέπει να ελέγξουμε, τι θα γίνει στο παρκέ», απάντησε ο Ντουάιτ Χάουαρντ.
 
Στη διάρκεια του πρώτου αγώνα, ο Πάου Γκασόλ κράτησε αποστάσεις από το post και επιχείρησε αρκετά σουτ από μεγάλη απόσταση. «Τι θα σου έλεγα αν ήμουν εκεί; Πάρε τον… πισινό σου, τράβα στο block και μην τον κουνήσεις από εκεί», έγραψε επίσης. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι, οι περισσότεροι followers δεν διαφώνησαν με τις απόψεις του Μπράιαντ.