Ο Λεσόρ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του στο Βελιγράδι με πρώην συμπαίκτες του και τραγούδησε συνθήματα της Παρτίζαν (vid)

lesor23 1

Ο Ματίας Λεσόρ επέστρεψε στο Βελιγράδι ενόψει του αγώνα Παρτίζαν-Παναθηναϊκός και γιόρτασε τα 2α γενέθλια του γιου του μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του και με τραγούδια της Παρτίζαν.

Πολύ θερμή ήταν η υποδοχή που είχαν επιφυλάξει στον Ματίας Λεσόρ στο Βελιγράδι!

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε και πάλι στην πρωτεύουσα της Σερβίας ενόψει του αγώνα με την Παρτίζαν και παράλληλα είχε την ευκαιρία να γιορτάσει τα 2α γενέθλια του γιου του, Ματσόν σε εμπορικό κέντρο της πόλης. Καλεσμένοι ήταν πολλοί από τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον Λεσόρ με ανοικτές τις αγκάλες όπως οι Σμάιλαγκιτς, Νάναλι, Πάντερ, Λεντέι, Άντζουζιτς, Βούκσεβιτς.

Ο ίδιος ο Γάλλος σέντερ είπε στην κάμερα της Παρτίζαν ότι «είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ. Είδα τους πρώην συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Είναι τρελό που είμαι εδώ και γιορτάζουμε τα γενέθλιά του γιου μου με τους ανθρώπους που αποκαλώ οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Περίμενα να τους δω και πάλι. Μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο και είναι ωραίο που τους βλέπω ξανά από κοντά. Θα είναι συγκινητικό που θα μοιραστώ και πάλι το παρκέ μαζί τους έστω και αν βρίσκομαι στην αντίπαλη πλευρά. Θα είναι όμως και διασκεδαστικό».

Όσο για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα; «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, ακόμα σκέφτομαι πώς να προσεγγίσω το ματς. Να προσπαθήσω να το δω σαν ένα συνηθισμένο ματς της κανονικής περιόδου, παρόλο που ξέρω ότι δεν θα είναι έτσι. Έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για τον σύλλογο, την ομάδα μου, αλλά έχω έρθει εδώ με την ομάδα μου για να κερδίσουμε το ματς».

Για τους φίλους της Παρτίζαν; «Δεν ξέχασα τα σερβικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εμφανίστηκαν και γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου μου. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσοι πολλοί, μου δείχνουν αγάπη τους και επιβεβαιώνουν ότι η Παρτίζαν είναι οικογένειά μου».

Στη συνέχεια έσβησαν μαζί με τον γιο του, την τούρτα των γενεθλίων ενώ οι φίλοι της Παρτίζαν που βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο τραγουδούσαν συνθήματα της ομάδας τους, τα οποία ακολουθούσε και ο ίδιος ο Λεσόρ.