Τζάμπολ στη συναρπαστική Α2

 

EOK-BASKET-GREECE

Το παραδοσιακά συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 ανοίγει σήμερα τις πύλες του υποσχόμενο για άλλη μια χρονιά αμφίρροπα παιχνίδια και μάχες για την άνοδο και την παραμονή.

 

Μεγάλα ονόματα από την Α1 επέλεξαν φέτος να συνεχίσουν την καριέρα του στην Α2, αφού υπάρχουν οικονομικά φερέγγυες ομάδες με κόσμο και φιλοδοξίες που καλύπτουν και τις δικές τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στην Α2 θα παίζει φέτος με τη φανέλα το Αρκαδικού ο πρώτος σκόρερ στην ιστοία της Α1, ο Νίκος Χατζής.

Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που ξεχωρίζει στη θεωρία και λογικά θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο. Η Καβάλα με τον τίτλο του μεγάλουφαβορί, ο Αραδικός που έριξε πολλά λεφτά, το Ψυχικό με ένα αξιοζήλευτο ρόστερ. Ο Εθνικός και η Δόξα Λευκάδας είναι δύο ομάδες που επίσης ενισχύθηκαν σημαντικά στις μεταγραφές και έχουν βλέψεις για ψηλά.

Το Παγκράτι ήταν η ευχάριστη έκπληξη της περσινής χρονιάς και φέτος θέλει να το επαναλάβει, ενώ φιλόδοξες κνήσεις έγιναν από τον νεοφώτιστο Αετό. Ο ΟΦΗ κάνει σταθερά βήμα και φέτος θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό, ο Φϊλιππος Βέροιας έχει την εμπειρία της κατηγορίας πλέον και θέλει να αποφύφει τα περσινά λάθη. Το Λαύριο έχει έμπειρους παίκτες και δυνατή έδρα με στόχο να σωθεί νωρίς και ό,τι προκύψει, ενώ ο Λαγκαδάς είναι παραδοσιακά μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της για να σώνει την κατηγορία χωρίς μεγάλες μεταγραφές.

Ο Ηλυσιακός τέλος, αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχήματα της κατηγορίας, με τον πολύπειρο Κώστα Σορώτο να έχει επιλέξει μόνο πιτσιρικάδες με στόχο ένα μαχητικό σύνολο που ήδη από τα ματς κυπέλλου έχει αφήσει υποσχέσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-Φίλιππος Β. Πανταζής-Συμεωνίδης-Δεληγιαννίδης
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λ.-Ηλυσιακός Μπήτης-Ξενικάκης-Παγώνης
Λαυρίου 17.00 Λαύριο-Εθνικός Καλδίρης-Τσώνος Β-Διμπινούδης
Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Αρκαδικός Πουρσανίδης Γ-Ταρενίδης Στ.-Τζίμα
Λιβαδειάς (κθ) 17.00 Λιβαδειά-Ηρακλής Ανδρικόπουλος-Μπίκας-Καραβίτης
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Παγκράτι Σκούτας-Παπαθανασίου-Καλογερόπουλος Λ

* Ο αγώνας Αετός - Καβάλα αναβλήθηκε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.basketa2.gr