Η ΑΕΚ κάνει μεταγραφές!

karaboulas aek

Ο "μπόμπερ" της Α2 Βαγγέλης Καράμπουλας και οι νεαροί Παπαδιονυσίου και Παπαντωνάκος θα φορούν τη νέα χρονιά τη φανέλα της ΑΕΚ, που προχωρά κανονικά τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς στην Α2. Στο πλαίσιό του ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Αχιλλέα Δεμέναγα ως υπευθύνου υποδομών.

Με ένα δελτίο Τύπου ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές η ΑΕΚ αναφέροντας τα εξής:

"Η Διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Βαγγέλη Καράμπουλα, Στάθη Παπαδιονυσίου και Κώστα Παπαντωνάκο.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας (32 ετών, 2.00) υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Κατά την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ν. Κηφισιάς με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 και ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Α2.

Ο Στάθης Παπαδιονυσίου (21 ετών, 1.95) υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δούκα και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης κάτω των 22 ετών στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Ο Κώστας Παπαντωνάκος (22 ετών, 2.02) υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο. Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα."


Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσης την πρόσληψη του Αχιλλέα Δεμέναγα, που αναλαμβάνει να ανασυγκροτήσει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου:

"Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Αχιλλέα Δεμέναγα στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της παραγωγικής διαδικασίας της ΑΕΚ, η οποία για σειρά ετών αποτελούσε μία από τις κορυφαίες σχολές Μπάσκετ στη χώρα.

 Ο κ. Δεμέναγας αναλαμβάνει το νέο πόστο του Υπευθύνου Ανάπτυξης Ταλέντων που θεσμοθετείται με σκοπό την αναδιοργάνωση των τμημάτων Υποδομής.

Ο κ. Δεμέναγας είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Προπονητική Καλαθοσφαίρισης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη "Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης", ενώ έχει πλούσια δράση ως προπονητής στην ανάδειξη νεαρών Kαλαθοσφαιριστών, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση και την εμπειρία του και ως πρώην επαγγελματίας αθλητής στην Α1 και μέλος των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Εφήβων, Ελπίδων και ΄Β Ανδρών".