Ο Πανιώνιος παρουσίασε την ομάδα της σεζόν 2023-2024 (vid)

panionios 

Ο Πανιώνιος παρουσίασε την ομάδα που θα αγωνιστεί στην Elite League και διεκδικήσει την επιστροφή στην Basket League.

Ο Πανιώνιος παρουσίασε με κάθε επισημότητα την ομάδα που θα αγωνιστεί στη φετινή Elite League. Συνολικά 15 παίκτες έδειξαν τις φανέλες τους, με τη μορφή του Φάνη Χριστοδούλου, θρύλου του ελληνικού μπάσκετ και του Πανιωνίου, να ξεχωρίζει.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέκτησε, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τον Νίκο Γκίκα, τον Δημήτρη Κακλαμανάκη, ενώ η τελευταία κίνηση φέρει το ονοματεπώνυμο του Ίαν Βουγιούκα.

«Πιστεύω ότι όλο το τιμ έκανε μία καλή επιλογή με τους παλαιότερους και τους καινούριους που ήρθαν στην ομάδα. Θεωρώ ότι ό,τι ζητήθηκε από τους προέδρους χωρίς καμία αντίρρηση, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι ίδια με την περσινή και θα πάει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Σίγουρα το βασικό στοιχείο είναι το γήπεδο του Πανιωνίου γιατί για να κάνεις το βήμα προς τα πάνω πρέπει να έχεις το δικό σου σπίτι. Πιστεύω θα κάνετε μία καλή προσπάθεια όλοι σας», ήταν τα λόγια του Χριστοδούλου.

Όσο για τον Περικλή Ταυρόπουλο; Η ομάδα τον κράτησε στον πάγκο της και εκείνος δήλωσε στην παρουσίαση της ομάδας: «Να κάνουμε την ίδια πορεία φέτος γιατί ο στόχος είναι η ομάδα να είναι στη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».