Ο Εζιούκου στο Ρέθυμνο!

eziukw

Ο Κάλιστους Εζιούκου (29, 2.08) είναι ο αντικαταστάτης του Κουόμε Αλεξάντερ στο Ρέθυμνο, όπου έφτασε τη Δευτέρα και από την Τρίτη θα τεθεί στη διάθεση του Θανάση Γιαπλέ.

 

Η συμφωνία με τον Εζιούκου είχε επιτευχθεί την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο έπρεπε να λυθεί η συνεργασία του με τη Ρόμα προκειμένου να είναι εφικτή η υπογραφή του συμβολαίου του με το Ρέθυμνο. Αυτό συνέβη τη Δευτέρα κι έτσι ο Νιγηριανός σέντερ μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. Υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης και την Τρίτη θα αρχίσει προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί την Κυριακή με τον Ηλυσιακό.

Τον Εζιούκου τον γνωρίσαμε πέρυσι, καθώς ήρθε στον Πανελευσινιακό και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παραμονή του στην Α1 σκοράροντας 13 πόντους, μαζεύοντας 8 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 τάπες κατά μέσο όρο στα 12 παιχνίδια που έπαιξε. Οι καλές εμφανίσεις του στην Α1 του επέτρεψαν να υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρόμα, όπου όμως δεν έπιασε. Έπαιζε λίγο (10 λεπτά κατά μέσο όρο στα 14 παιχνίδια που αγωνίστηκε) και είχε μόλις 2,3 πόντους και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.