Στο Ρέθυμνο, εκτός αν...

kalampokis-ilisiakos

Ο Γιάννης Καλαμπόκης θα φορέσει τη φανέλα του Ρεθύμνου και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί εντός 24 ωρών. Εκτός αν στο μεταξύ έχει βρει ομάδα στο εξωτερικό!

Εδώ και κάμποσο καιρό ο Καλαμπόκης έχει δεχθεί μια αρκετά καλή πρόταση από το Ρέθυμνο την οποία έλαβε σοβαρά υπόψη του. Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας ζήτησαν από τον διεθνή γκαρντ μια απάντηση προκειμένου να προχωρήσουν κι αυτοί στον σχεδιασμό τους. Κι αυτός τους υποσχέθηκε δύο πράγματα:

α) Ότι θα δώσει αυτή την απάντηση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 8/8. Και
β) Ότι δεν θα παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα πλην του Ρεθύμνου.

Αυτό που περιμένει ο Καλαμπόκης είναι μια απάντηση από ομάδα του εξωτερικού, που έχει ενδιαφερθεί γι' αυτόν και προφανώς είναι πιο δελεαστική ως προοπτική από την παραμονή του στην Α1. Αυτή την απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική, υπολογίζει να την έχει στα χέρια του μέχρι την Πέμπτη. Αναλόγα με αυτήν, θα απαντήσει και στο Ρέθυμνο.

Είναι πάντως βέβαιο ότι αν δεν προχωρήσει αυτή η δουλειά, ο Καλαμπόκης θα αγωνιστεί του χρόνου στον ΑΓΟΡ. Και οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας περιμένουν την απάντησή του προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδιασμού τους περαιτέρω. Καθότι, αν πάρουν τον διεθνή γκαρντ, θα αποκτήσουν στη συνέχεια έναν Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, που όπως φαίνεται έχει ήδη εντοπιστεί. Αν όμως ο Καλαμπόκης πει "οχι", θα πρέπει να αναθεωρήσουν αυτό το σχεδιασμό.