Νίκη και... έφυγε για τους «32»

s marko

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Βίλνιους (16/12, 19:00) κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας. Νίκη και μόνο νίκη προκειμένου να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup!

«Οδεύουμε προς το τέλος της ρέγκιουλαρ σίζον του Eurocup και για να καθορίσουμε την δική μας μοίρα, πρέπει να κερδίσουμε την Λιέτουβος Ρίτας. Μπορεί ο αντίπαλός μας να μην έχει καμία πιθανότητα να προκριθεί αλλά παίζει στην έδρα του, έχει μια καλή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα έχουμε εύκολο έργο» δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος και συνέχισε:

«Αντίθετα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη ό,τι συνέβη στο τελευταίο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, να παραμείνουμε εντελώς συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να πετύχουμε».

Από τη πλευρά του ο Γιώργος Δέδας είπε: «Θέλουμε να είμαστε αυτοί που θα καθορίσουμε την μοίρα μας. Η Λιέτουβος έχει αποκλειστεί, αυτό όμως δεν πρέπει να μας ξεγελάσει και να μας κάνει να έχουμε μια χαλαρή στάση απέναντι στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος θα παίξει όπως πάντα, είναι μια καλή ομάδα που παίζει στην έδρα του με ενέργεια.

Είναι μια λιθουανική ομάδα με ιστορία, εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την ψυχολογία μας καθώς και την σωματική κόπωση. Νομίζω ότι αυτό πρόκειται να κάνουμε, επειδή η ομάδα μας είναι αρκετά έμπειρη. Εχουμε μια μέρα για προπόνηση και να προετοιμαστούμε για το πιο κρίσιμο παιχνίδι του Eurocup, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει».