«Λίγα λόγια και απαντήσεις στο γήπεδο»

Jankovic 1

Στη διάθεση των ανθρώπων του τύπου τέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στη διάρκεια της Media Day ενόψει της έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

«Την Πέμπτη παίζουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέους παίκτες. Το βασικό για εμάς είναι να παίζουμε καλά να είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και από εκεί και πέρα δεν πρέπει να μιλάμε πολύ και να δίνουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο. Έχουμε κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι την Κίνα αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να έχουμε δικαιολογίες, ούτε την Πέμπτη» ήταν τα λόγια του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«Ο προπονητής μας έχει ετοιμάσει καλά για την αρχή της σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες έχουμε το ρόλο μας. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε αυτά που θα μας λέει ο κόουτς και σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνουμε μια μάχη στο γήπεδο για να παίρνουμε τη νίκη».

Τριαντόπουλος: «Καλή σεζόν με πολλούς τίτλους»

Με τη σειρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε: «Η ημέρα σήμερα ανήκει στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο όχι στους διοικητικούς παράγοντες. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι να ευχηθούμε καλή σεζόν, καλή επιτυχία στην ομάδα μας και πολλούς τίτλους. Επίσης εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος τώρα πρέπει να πάει στους πρωταγωνιστές. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια».