Πάει για... σκούπισμα στην Πυλαία

Με μοναδικό στόχο το «σκούπισμα» του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Παναθηναϊκού για το τρίτο παιχνίδι της σειράς (2/6, 20:30) στο κλειστό της Πυλαίας.

Το μοναδικό πρόβλημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ακούει στο όνομα Εστεμπάν Μπατίστα (σ.σ. εξαίρεση και ο μόνιμος τραυματίας, Νίκος Παππάς), ο οποίος θα μείνει και πάλι εκτός αγώνα. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως και ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.

«Ετοιμαζόμαστε για τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε το πλεονέκτημα καθώς προηγούμαστε με 2-0 και απέχουμε μόνο μιά νίκη απο τον τελικό» ήταν τα πρώτα λόγια του Ει Τζέι Σλότερ μέσα από το επίσημο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ενώ μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδό του θα είναι πολύ δυνατός κι έτοιμος να τιμωρήσει τα λάθη μας. Στους αγώνες του ΟΑΚΑ είχαμε κενά διαστήματα τα οποία εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλος. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί από εμάς».

Για να καταλήξει: «Ο αντίπαλός μας στην έδρα του θα είναι πιο αποφασισμένος κι εμείς οφείλουμε να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Έχουμε σεβασμό στον ΠΑΟΚ αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει. Εξετάζουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα, τον αντιμετωπίζουμε ως τελικό και συγκεντρωνόμαστε στο στόχο. Πιστεύω στην ομάδα κι αισιοδοξώ».
Θα τα ξαναπούμε σύντομα.