«Υποχρεωμένοι να προσπαθούμε ομαδικά»

 

σαλες

Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς από τη γενική εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Αναντολού Εφές. Στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ, όπως και στην άμυνα των παικτών του στην τελευταία περίοδο.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σωστά, όπως ακριβώς θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων μας αλλά και γενικότερα με την άμυνά μας. Δείτε στη στατιστική τη διαφορά στα ριμπάουντ και θα καταλάβετε γιατί νίκησε η Εφές», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και κατέληξε: 

«Πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε ομαδικά. Οι 30 πόντοι τους οποίους δεχθήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν σίγουρα κάτι που δεν μας άρεσε. Θα πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης, είπε: «Ήταν μια σκληρή ήττα για εμάς. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ της Εφές. Θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα, να δουλέψουμε στην προπόνηση και να το διορθώσουμε».