Το μέλλον του ανήκει...

agravanis

Άλλος ένας Έλληνας και συγκεκριμένα το 20χρονο ταλέντο του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Αγραβάνης δήλωσε συμμετοχή στο NBA draft.

Με ύψος 2,08 και γεννημένος στο Μαρούσι έπαιξε πρώτη φορά επαγγελματικά στη γενέτειρα του από το 2010 μέχρι το 2012. Εκεί έδειξε την κλάση του και τη δουλειά που κάνει και αποχώρησε αμέσως για τον «ιστορικό».

Στον Πανιώνιο πήρε χρόνο συμμετοχής στην Α1, αλλά και στο Eurocup. «Ψήθηκε», το δούλεψε το ταλέντο του και τον τσίμπησαν αμέσως οι Πειραιώτες με εισήγηση του τέως προπονητή των Ερυθρολεύκων Γιώργου Μπαρτζώκα. Κατέκτησε το Ευρωπαικό του 13' και τώρα ανήκει στο βασικό κορμό του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Παιδί που έχει πάθος στο παιχνίδι, αλλά πάντα συγκρατημένο. Με τη γαλανόλευκη αγωνίστηκε στην Παίδων, Εφήβων ενώ τώρα ακολουθεί τον Coach Κατσικάρη στην Ανδρών. 

Αν μη τι άλλο τιμητικό θα' ναι για το ελληνικό μπάσκετ καθώς το βράδυ της 25ης Ιουνίου ο Δημήτρης θα είναι στη λίστα των κορυφαίων ευρωπαικών ταλέντων για το όνειρο του NBA.Η πληροφορία δόθηκε από το γραφείο που τον εκπροσωπεί. Προστίθεται στη λίστα που ήδη υπήρχαν οι Μάριο Χεζόνια, ο Γκιγέρμο Χερναγκομέζ, Kρίσταπς Πορζίνγκις (Σεβίλλη), ο Οριόλ Παουλί (Γκραν Κανάρια) και Μαρκ Γκαρσία (Ομπραντόιρο). Μόνο στο β' γύρο μπορεί να εμφανιστεί το όνομα του Αγραβάνη, αλλά υπάρχει πιθανότητα και να μην εμφανιστεί ούτε εκεί. Διότι λόγω ηλικίας έχει το δικαίωμα να δηλώσει και του χρόνου συμμετοχή. Οπότε μόνο κερδισμένος θα είναι από την υπόθεση. 

Το μέλλον ανήκει σ'αυτούς που το κυνηγούν και ο Δημήτρης καλά το πάει μέχρι στιγμής...