Γκαντεμιά!

print papape

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει ήσυχους τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, που θα χρειαστεί να παρατείνουν το διάστημα της αποθεραπείας τους, επειδή ανέκυψαν νέα προβλήματα!

Ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον εγχειρισμένο του αστράγαλο και θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων (είχε ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με ένταση κοντά στο 70-80% της μέγιστης) για επιπλέον δίαστημα δέκα ημερών.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ακολουθούσε συντηρητική αγωγή με μαγνητική αντλία  και ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης τις τελευταίες τρείς εβδομάδες, ωστόσο η επιστροφή του σε αγωνιστική δράση (υπολογίζεται με το νέο έτος) θα καθυστέρηση για διάστημα τριών εβδομάδων αφού ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπηρυνωση και θα πρέπει να αναρρώσει πλήρως πριν επιστρέψει στο ατομικό του πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα ο Ματ Λοτζέσκι έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και την Τρίτη θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στη Βιτόρια μαζί με την αποστολή για να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται ότι θα αγωνιστεί απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ.

Ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης έκανε το πρωί της Δευτέρας νέες εξετάσεις στο αριστερό του  χέρι (μαγνητική και αξονική τομογραφία) οι οποίες έδειξαν ότι βελτιώνεται η κλινική του εικόνα. Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ρωγμή στο έλασσον πολύγωνο με το συνοδό οστικό οίδημα στο ίδιο οστό και στη βάση του δεύτερου μετακαρπίου.