Ο Μπαρτζώκας είδε Μπράμο!

bramosm

Ο Μάικ Μπράμος μπαίνει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αν πιστέψουμε την πληροφορία ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας συναντήθηκε μαζί του στο Λας Βέγκας! Δεν πάει στην Μπάμπεργκ ο Κάρλον Μπράουν.

Από τη στιγμή που έληξε το πρωτάθλημα ο Μάικ Μπράμος έφυγε από την Ελλάδα και μόλις έμαθε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα του ανανέωνε το συμβόλαιο, άρχισε να αναζητεί αλλού την τύχη του. Την ίδια ώρα χώριζαν οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Στράτο Περπέρογλου και ένα από τα πρώτα σενάρια που ακούστηκαν ήταν ότι θα επιδίωκε να αποκτήσει τον Μπράμο για να καλύψει αυτό το κενό. Στη συνέχεια αυτό το σενάριο ατόνησε, αφού, εκτός των άλλων, φάνηκε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτιμούσε να αποκτήσει έναν επιπλέον καθαρόαιμο γκαρντ και να δώσει επιπλέον χρόνο στη θέση "3" στον Παπαπέτρου.

Μέχρι που χάθηκε ο Ντιλέινι, απομακρύνθηκε αρκετά και ο Κάρλον Μπράουν και ο Μπαρτζώκας αποφάσισε να πάει στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει το ετήσιο summer league του ΝΒΑ και να εντοπίσει εκεί τον παίκτη που θα πάρει. Στο μεταξύ, όπως φάνηκε από το ενδιαφέρον για τον Μίτσοφ, ο προπονητής του Ολυμπιακού άρχισε πάλι να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει έναν παίκτη που να αγωνίζεται περισσότερο ως "3", παρά ως καθαρόαιμος γκαρντ. Και τότε ήταν που είδε τον Μπράμο.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ, που δεν περιελήφθη στις κλήσεις του Φώτη Κατσικάρη για την Εθνική ομάδα, παίρνει μέρος στο summer league του Λας Βέγκας φορώντας τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς. Έχει παίξει σε δύο αγώνες με μέσο όρο συμμετοχής 17 λεπτά κι έχει σκοράρει 3 πόντους στον αγώνα με το Ντάλας και 7 πόντους στο παιχνίδι με την Ουάσιγκτον.

Εκεί λοιπόν συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sportando. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ενδιαφέρθηκε προφανώς μόνο για... την υγεία του παίκτη, αλλά συζήτησε μαζί του και το ενδεχόμενο συνεργασίας. Να προστεθεί δηλαδή ο Μπράμος στο ολιγομελές κλαμπ παικτών που μετά τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό. Μένει να φανεί τις προσεχείς μέρες αν αυτή η συνάντηση θα έχει συνέχεια και θα οδηγήσει στην επιστροφή του διεθνούς γκαρντ στην Ευρώπη για να φορέσει φανέλα τρίτης ελληνικής ομάδας μετά από αυτές του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ η ίδια ιστοσελίδα, η Sportando, αναφέρει ότι ο Κάρλον Μπράουν δεν θα πάει τελικά στην Μπάμπεργκ, που είχε φανεί αρχικά ότι τον κέρδιζε. Ο επόμενος στόχος της ομάδας του Τρινκέρι μάλιστα λέγεται ότι είναι ο Ορλάντο Τζόνσον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ελπίδες του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Μπράουν αναθερμαίνονται, αρκεί φυσικά ο Μπαρτζώκας να επιμείνει στην απόκτηση ενός καθαρόαιμου γκαρντ. Με άλλα λόγια, το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και ο Μπράμος και ο Μπράουν μαζί μοιάζει σχεδόν απίθανο. Είτε για τον ένα θα πάει ο Ολυμπιακός είτε για τον άλλον.