Σπανούλης: «Για αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»

1cfbe40f spanoulis sef 625x375

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό το 2010 αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης, στο πλαίσιο της αυριανής εκδήλωσης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στο πρόσωπό του.

Ο Kill Bill παραχώρησε συνέντευξη στη ΝΟVA για τη μεγάλη στιγμή που έρχεται και στο preview της συζήτησης, στάθηκε στη μετακόμιση του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το 2010, ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να πάει νωρίτερα στους Πειραιώτες, αφού ήταν κάτι που πάντα ήθελε.

«Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε δώσει πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ, σε τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Όμως, χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και μετά το NBA ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, όμως δεν είχε καθίσει. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας που δεν είχε καταφέρει κάτι τα τελευταία χρόνια και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο, μου έδινε ζωή και ήθελα να κάνω».