Φραγκιάς: «Από τα κρισιμότερα ματς της ιστορίας μας»

Την επιστροφή στις νίκες πάση θυσία θέλει ο Κολοσσός Ρόδου που αύριο το μεσημέρι (15:45) υποδέχεται στο «Βενετόκλειο» το Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι έπειτα από έξι συνεχόμενες ήττες δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών (μάλιστα θέλουν τη νίκη με διαφορά 2+ πόντων, για να έχουν το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία). Από την πλευρά του το Περιστέρι μετά τη σημαντική νίκη επί της Καβάλας, θα επιδιώξει να κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ματς: «Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στην ιστορία της ομάδας. Σαφέστατα μέσα στο Βενετόκλειο δεν υπάρχει στο μυαλό μας άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Θεωρώ ότι το Περιστέρι είναι μία πολύ σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά στο σημείο αυτό του πρωταθλήματος δεν έχουμε κανένα περιθώριο στο γήπεδο μας για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όλο έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία και τη βαρύτητα του αγώνα. Έχουμε έμπειρα παιδιά και μπορούμε όλοι μας να χειριστούμε την κατάσταση αυτή. Από κει και πέρα περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για να πάρουμε τη νίκη».

Και ο Κέβιν Λάνγκφορντ από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του πέρα από τη νίκη: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχουμε έξι συνεχόμενες ήττες και δεν έχουμε άλλα περιθώρια για ήττα ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με μας. Το Περιστέρι προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Καβάλας και έχει ενισχυθεί τον τελευταίο καιρό. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε την πολύτιμη νίκη. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε».