Από την Αμαλιάδα στον... Άρη!

lojeskipaok

Σοβαρός, έστω κι αν έπαιζε ξανά χωρίς τον τραυματία Σλούκα, ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο και στην Αμαλιάδα νικώντας με 91-59 τον Κόροιβο, έτσι προκρίθηκε με άνεση στα ημιτελικά, όπου περιμένει ο Άρης.

Όπως και το παιχνίδι στο ΣΕΦ, έτσι και αυτό της Αμαλιάδας δεν αντέχει σε κριτική. Τούτη τη φορά, μάλιστα, ο Κόροιβος δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση ούτε στην πρώτη περίοδο, καθώς ο Ολυμπιακός μπήκε σοβαρός και συγκεντρωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο, προηγήθηκε με 27-11 στο τέλος του δεκαλέπτου και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του να κάνουν το... κομμάτι τους.

Με καλή άμυνα και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από την γραμμή του τριπόντου, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε πλήρως σεβόμενος απόλυτα το κοινό της Αμαλιάδας, που πήγε στο γήπεδο για να χειροκροτήσει όχι μόνο τον Κόροιβο, για το σημαντικό επίτευγμά του να παίξει στα πλέι οφ στην παρθενική σεζόν του στην Α1, αλλά και τον... παρά λίγο πρωταθλητή Ευρώπης πριν από λίγες μέρες στη Μαδρίτη και υποψήφιο πρωταθλητή Ελλάδας τη φετινή χρονιά.

Ο αγώνας τελείωσε με τον Ολυμπιακό να νικά άνετα με 91-59 και να ετοιμάζεται πλέον να αντιμετωπίσει τον Άρη στους ημιτελικούς των πλέι οφ, που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα και θα κριθούν στις τρεις νίκες.

Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.