«Να ξαναδώσουμε όραμα»

laskaris

Νέα σελίδα για την διοίκηση του Άρη, με νέους μεγαλομέτοχους να αναλαμβάνουν τα ηνία του συλλόγου. Όπως αναφέρει η κίτρινη ΚΑΕ «ο κ. Νικόλαος Λάσκαρης και η κ. Τζώρτζια Λάσκαρη είναι πλέον οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας. Η αλλαγή σελίδας στον Αυτοκράτορα είναι γεγονός».

Ο 40χρονος επιχειρηματίας και η γυναίκα του είναι και επίσημα σήμερα μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Άρης. Στόχος της οικογενείας Λάσκαρη είναι να ξανακάνουν τον Άρη Αυτοκράτορα, βάζοντας το χέρι στην τσέπη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στις δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δήλωσε:

"Είμαι χαρούμενος που οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος. Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Η δυναμική του ήταν και παραμένει τεράστια. Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο γίγαντα και να ξαναδώσουμε όραμα στους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους της ομάδος. Η προσπάθειά μας, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, είναι διπλή. Απ' τη μία η οικονομική εξυγίανση της ομάδος κι απ' την άλλη η σταδιακή επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Ενώ για τον κόσμο πρόσθεσε:

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι θα τα καταφέρουμε ενωμένοι και προχωρώντας βήμα-βήμα. Με κινήσεις ουσίας κι όχι εντυπωσιασμού».