Ένα "2αρι" και τέλος

 
Η συμφωνία με τον Ζήση Σαρικόπουλο και η προσθήκη του Ανδρέα Χριστοδούλου, αφήνει μια εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση του ρόστερ του φετινού Άρη. Την απόκτηση ενός γκαρντ με έφεση στο τρίποντο. Μόνο που δεν είναι βέβαιο ότι το κενό θα καλυφθεί άμεσα.
 
Η συμφωνία με τον Ζήση Σαρικόπουλο θα πιστοποιηθεί στη διάρκεια της ημέρας. Ο παίκτης δέχθηκε την μείωση των οικονομικών απολαβών του (σ. σ. βάσει του συμβολαίου των 63.000 ευρώ που είχε), επιβεβαιώνοντας την επιθυμία παραμονής στην ομάδα. Σε ότι αφορά τον Χριστοδούλου, ο Άρης έχει συμφωνήσει τόσο με τον 18χρονο γκαρντ όσο και με τον Μαντουλίδη. Υπήρξε μια διαφωνία σχετικά με τη ρήτρα μεταπώλησης, τελικώς διευθετήθηκε. Ο Μαντουλίδης ζήτησε επίσης να συμπεριληφθεί όρος που θα επιστρέφει τα δικαιώματα του παίκτη στα Εκπαιδευτήρια, στη περίπτωση που ο παίκτης μείνει ελεύθερος. Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί, καθώς πρόκειται για πώληση. 
 
Από εκεί και πέρα, για την ολοκλήρωση του ρόστερ απομένει η προσέγγιση ενός ακόμη περιφερειακού παίκτη με έφεση στο τρίποντο. Οι επιλογές του Άρη είναι ελάχιστες, δεν χαρακτηρίζονται «πειστικές» και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μη απόκτησης παίκτη μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Εξάλλου, πολλά θα κριθούν (σχετικά με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας) στη νέα συνάντηση του συνόλου των παραγόντων του Άρη η οποία προβλέπεται να γίνει τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Σε αυτή θα γίνει μια νέα προσπάθεια εξασφάλισης ρευστού για την επίτευξη συμφωνιών για το άρθρο 99.