• ΑΕΚ
  • Posted

Σάκοτα και με τη βούλα!

sakota

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ! Η οριστική συμφωνία επήλθε το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη θα εκδοθεί και η ανακοίνωση. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος φεύγει... μένοντας κατά κάποιον τρόπο!

Από το πρωί της Δευτέρας είχε βουίξει ο τόπος ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα ήταν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε μια πρώτη επαφή μαζί του, αφού αυτός ήταν ο εκλεκτός από τη στιγμή που είχε τεθεί θέμα αντικατάστασης του Βαγγέλη Ζιάγκου. Στην επαφή επήλθε μια κατ' αρχήν συμφωνία, η οποία επιβεβαιώθηκε το βράδυ μετά από νέο τηλεφώνημα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ στον Σερβοέλληνα προπονητή. ο Σάκοτα, ο τελευταίος προπονητής που κατέκτησε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, το 2002, επιστρέφει και πιθανότατα θα έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη του τον Άγγελο Κορωνιό.

Στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο αυτών επαφών διευθετήθηκε οριστικά το θέμα Ζιάγκου. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε κανονικά την προπόνηση το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους παίκτες ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία και συναντήθηκε με τους Αγγελόπουλο και Αλεξίου. Εκεί αποφασίστηκε το διαζύγιο όχι μόνο να είναι "βελούδινο", αλλά να μείνει ορθάνοικτη και η πόρτα της παραμονής του Ζιάγκου στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, πιθανότατα στο εγγύς μέλλον! Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ αναφέρει τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Ζιάγκο αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

"Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η συνεργασία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο έληξε, αλλά η πόρτα της ΑΕΚ δεν έκλεισε...

Ο προπονητής των ανόδων, ο προπονητής της ιστορικής επιστροφής στην Α1, αποτελεί για την οικογένεια της ΑΕΚ πανάκριβη «προίκα», που δεν χαρίζεται. 

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε ακόμη μια κρίσιμη καμπή για την ΑΕΚ «βάζει πλάτη», καθώς κάνει στην άκρη για το συμφέρον της «Βασίλισσας» την οποία υπηρέτησε πιστά επί 18 έτη. Δίνεται δε η είδηση, ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει ξανά συμμετοχή στα δρώμενα της ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον. 

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοσύνη, την ικανότητα, την αξιοπρέπεια του «Ενωσίτη» τεχνικού, αλλά και τις σχέσεις του με την οικογένεια της ΑΕΚ, με την οικογένειά του.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Η ΚΑΕ ΑΕΚ τον ευχαριστεί και τον ευγνωμονεί για τις επιτυχίες στις οποίες οδήγησε τη «Βασίλισσα» και για την αυταπάρνηση, που επέδειξε στην πορεία του πλέον ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας".