• ΑΕΚ
  • Posted

Τελικώς... ΟΑΚΑ

oaka

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τριών επόμενων αγωνιστικών της Α1, αλλά δίπλα στην έδρα της ΑΕΚ γράφει: "Θα ανακοινωθεί"! Όλα πάντως δείχνουν ότι η Ένωση επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, από αυτή την Κυριακή μάλιστα.

Με αρκετή υπομονή, λίγη καλή θέληση και επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους ο Αλέξης Αλεξίου φαίνεται πως ξεπέρασε τον σκόπελο του γηπεδικού και η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Την Τρίτη οι εξελίξεις ήταν ευνοϊκές για την Ένωση, καθώς βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση με την απερχόμενη διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί τον Σεπτέμβριο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ομάδα θα μπει άμεσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ίσως την Πέμπτη για προπόνηση, σίγουρα πάντως την Κυριακή για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο ΟΤΕ TV, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ για μετάδοση των φετινών εντός έδρας αναμετρήσεών της, ανακοίνωσε επίσης ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.00, τρεις ώρες νωρίτερα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί στο ανοικτό γήπεδο του ΟΑΚΑ.