Η ατάκα και η γκάφα

Πολλά και διάφορα, με την κάθε πλευρά να δίνει τη δική της εκδοχή, ειπώθηκαν, ακούστηκαν, γράφτηκαν και διαβάστηκαν για το ματς του Κόροιβου με την ΑΕΚ. Δύο στιγμιότυπα, όμως, θα τα μάθετε από εδώ.

 

Το ένα είναι η φράση που φέρεται να εξόργισε τους "κιτρινόμαυρους" και να επέμειναν τόσο πολύ, και να επιμένουν ακόμα για μια "ηθική δικαίωση" όπως λένε για τη φάση με τον Χαρισμίδη. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες λοιπόν, αφού ο Ζιάγκος φώναζε κατά την επαναφορά "φάουλ στον Χαρισμίδη" αρκετές φορές, όταν έγινε το φάουλ και ο Χαρισμίδης έφυγε για αλλαγή πιάνοντας το μάτι του, πέρασε μπροστά από τον πάγκο της ΑΕΚ και ψιθύιρσε στον προπονητή της: "Μαγκιές εσύ; Μαγκιές κι εγώ".

Το δεύτερο περιστατικό είναι το πιο αστείο και μαρτυρά το λιγότερο ταραχή από πλευράς ΑΕΚ για να μην πούμε άλλο. Αφού τελείωσε το ματς και πήγαν να υποβάλουν την ένσταση για την οποία είχαν ενημερώσει την ώρα της φάσης, ο συνοδός της αποστολής που πήγε πήρε μαζί του... λάθος αρχηγό! Κι όταν του ειπώθηκε ότι ο Δέσπος είναι αρχηγός, ο μεν παίκτης που ήταν μαζί του ρώταγε "καλά, δεν είμαι εγώ αρχηγός;" ο δε συνοδός έβριζε "ποιός πήγε και δήλωσε τον Δέσπο αρχηγό". Ε, αυτά να τα συνεννοείστε ρε παιδιά...