Skip to main content

Πρόβλημα με Κατσίβελη!

katsivelis hellas

Η κακοδαιμονία της Εθνικής δεν λέει να σταματήσει. Νέο θύμα της είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης, που τραυματίστηκε στον δεξί αντίχειρα και δεν θα παίξει στο τουρνουά της Κρήτης! Στη θέση του κλήθηκε εσπευσμένα ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Στη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης ο Δημήτρης Κατσίβελης χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού χεριού. Αμέσως μετέβη στο νοσοκομείο Metropolitan άμεσα, συνοδεία του γιατρού Θεόφιλου Δημητριάδη και του μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Νίκου Φιλίππου. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του δεξιού αντίχειρα. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει προπονήσεις, δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Σαββατοκύριακου στο Ηράκλειο, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά, αλλά πιθανότατα μέχρι το Ευρωμπάσκετ θα είναι εντάξει. Στις προπονήσεις πάντως κει επειδή υπάρχει έλλειψη γκαρντ, κλήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος θα μεταβεί την Παρασκευή από τη Θεσσαλονίκη απ' ευθείας στην Κρήτη.

Η αποστολή θα ταξιδέψει κι αυτή το πρωί της Παρασκευής για το Ηράκλειο σύσσωμη, με μοναδικό απόντα τον Στράτο Περπέρογλου, που εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος θα πάει το Σάββατο (17/8) το πρωί.

Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Κώστας Καϊμακόγλου συμμετείχαν και την Πέμπτη μόνο στο πρώτο τμήμα της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Και οι δύο θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας, όπως και ο Δημήτρη Κατσίβελης.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Λαρισαίος επέστρεψε στις προπονήσεις από την Τετάρτη, οπότε πήρε μέρος στο προπονητικό φιλικό με το Φλόριντα Στέιτ, δεν δείχνει να πονά στη μέση και φυσικά θα αγωνιστεί κανονικά στο τουρνουά εις μνήμην Γιώργου Κολοκυθά.