Κώστας Παπανικολάου: Η επιστροφή

papolympiakos

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, μετά την αποδεύσμευση του απο τους Ντένβερ Νάγκετς και την Μπαρτσελόνα να μην ισοφαρίζει τελικά την πρόταση των "ερυθρολεύκων".

 

Ο Κώστας Παπανικολάου θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετά και την τετραετία 2009-2013! Ο Παπανικολάου θα είναι στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης και θα έχει δικαιώμα συμμετοχής στην Α1 άμεσα και στην Ευρωλίγκα από τον δεύτερο γύρο του Top 16 και μετά.

Όπως είναι λογικό στην ομάδα επικρατεί ενθουσιασμός με την επιστροφή αυτή, καθώς ο Κώστας έχει προσφέρει απίστευτες στιγμές, με εντυπωσιακές εμφανίσεις και φάσεις που έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό πολλών φιλάθών του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος φόργουορντ έχει κατακτήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 2 Ευρωλίγκες τις χρονιές 2012,2013 , 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος το 2012 και 2 Κύπελλα Ελλάδος, το 2010 και 2011. Να σημειωθεί οτι ο Παπανικολάου, εκτός απο τις ομαδικές διακρίσεις, κατέχει και μία σπουδαία ατομική διάκριση, ως ο καλύτερος νέος παίκτης της Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2012-2013.

 

Παρακάτω υπάρχουν ορισμένες απο τις μεγάλες στιγμές του Παπ στο παρελθόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού: