Οι... Ironmen του Ολυμπιακού

1358177

Αναμφισβήτητα το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν έχει να κάνει με τους τραυματισμούς. Ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουν περάσει την πόρτα του ιατρείου οι 11 από τους 15 παίκτες της ομάδας, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα νεότερα αποκτήματα, οι Σον Τζέιμς και Ντάριους Τζόνσον-Οντομ. Και από τους 15 παίκτες οι δύο δεν έχουν χρόνο συμμετοχής αφού πρόκειται για τους Τολιόπουλο και Μουράτο...

Οπότε από τα βασικά στελέχη του rotation μόνο οι Ντάνιελ Χάκετ και Ντι Τζέι Στρόμπερι έχουν καταφέρει να τη... βγάλουν καθαρή, αφού όλοι οι υπόλοιποι αντιμετώπισαν κατά καιρούς διάφορα προβλήματα. Ο μεγάλος άτυχος Γιανγκ ρήξη χιαστών, ο Χάντερ ρήξη κοιλιακού, διάστρεμμα, αλλά και ενοχλήσεις στον οπίσθιο μοιραίο, ο Παπαπέτρου διάστρεμμα, ο Σπανούλης τενοντίτιδα και διάστρεμμα, ο Τσαϊρέλης είχε γυρίσει τον καρπό, ο Μιλουτίνοφ ενοχλήσεις στο γόνατο και ίωση, ο Πρίντεζης πρόβλημα στη μέση, ο Αγραβάνης διάστρεμμα, ο Μάντζαρης είχε χτυπήσει στον ώμο, ο Λοτζέσκι είχε τραυματιστεί στον αχίλλειο και παραμένει εκτός λόγω θλάσης, ενώ ο Αθηναίου ψύξη.

Πάντως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει πιο... γεμάτο ρόστερ στο ματς με την Μπάμπεργκ, αφού από τους υπάρχοντες παίκτες, με μοναδική εξαίρεση τον Λοτζέσκι, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.